Po dokonaniu oceny codziennych telefonicznych dyżurów pełnionych Okręgach PZD i jednostce krajowej PZD wprowadzonych w związku z pandemią COVID-19 w dniu 24.09.2020r. Krajowy Zarząd PZD podjął uchwałę nr 259/2020 w sprawie zmiany funkcjonowania dyżurów telefonicznych w Okręgach PZD oraz jednostce krajowej PZD.

Oświadczenie Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość

„W imieniu Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość wnioskuję do Pani Marszałek o zwołanie – w trybie art. 152 ust. 3 Regulaminu Sejmu – wspólnego posiedzenia Komisji Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej oraz Komisji Infrastruktury celem wznowienia i zakończenia pracy nad obywatelskim projektem ustawy o rodzinnych ogrodach działkowych (druk nr 1204)” – czytamy w oświadczeniu Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość, które przedstawione zostało na czwartkowej konferencji prasowej.

Załącznik plikowy do pobrania  OSWIADCZENIE_Prawo_i_Sprawiedliwosc.pdf

Okręgowa Komisja Rewizyjna ma dyżur w biurze OZ PZD przy ul. Śląskiej w każdy drugi wtorek miesiąca w godz. 10.00 - 13.00
FEW Meter

Nowy Statut PZD