pobierz: GRAFIK DYŻURÓW W BIURZE KR W DNIACH 21.09 – 25.09.2020r.

Oświadczenie Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość

„W imieniu Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość wnioskuję do Pani Marszałek o zwołanie – w trybie art. 152 ust. 3 Regulaminu Sejmu – wspólnego posiedzenia Komisji Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej oraz Komisji Infrastruktury celem wznowienia i zakończenia pracy nad obywatelskim projektem ustawy o rodzinnych ogrodach działkowych (druk nr 1204)” – czytamy w oświadczeniu Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość, które przedstawione zostało na czwartkowej konferencji prasowej.

Załącznik plikowy do pobrania  OSWIADCZENIE_Prawo_i_Sprawiedliwosc.pdf