pobierz: GRAFIK DYŻURÓW W BIURZE KR W DNIACH 21.09 – 25.09.2020r.

Stanowisko Prezydium OZ PZD w sprawie interpelacji poselskiej nr 9138 Pani Poseł Joanny Muchy do Ministra Infrastruktury i Budownictwa w sprawie działkowców i działań PZD

Prezydium OZ PZD w Gorzowie Wlkp. po zapoznaniu się ze zgłoszoną przez Panią w/w interpelacją zgłasza stanowczy sprzeciw wobec stawiania niemerytorycznych zarzutów składanych pod adresem PZD. Jako działkowcy, ale przede wszystkim jako obywatele, życzylibyśmy sobie, od osób sprawujących funkcje publiczne i reprezentujących wszystkich Polaków wypowiadania się w sposób odpowiedzialny i zgodny z prawdą. Naszym zdaniem Pani wystąpienie nie było poparte wcześniejszym obiektywnym zapoznaniem się ze sprawami, co do których wniosła Pani zarzuty.

Przeczytaj całość